‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
3.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriWebinar pentru IMM: Gestionarea finanțelor și restructurarea afacerii

Webinar pentru IMM: Gestionarea finanțelor și restructurarea afacerii

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›
  • Dată: 10 Noiembrie 2021
  • Oră: 14:00 – 15:45
  • Limbă: Română

Urmare a evenimentelor anterioare de prezentare a paginii ghidulafacerii.ebrd.md de către BERD cu sprijinul Fondului pentru Bună Guvernare al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord (GGF), EBRD Advice for Small Businesses in Moldova organizează un nou eveniment.

Webinarul de asistență a IMM-urilor „Gestionarea finanțelor și restructurarea afacerii” va pune accent pe modul în care să vă gestionați eficient finanțele atât din punct de vedere juridic cât și comercial.

Veți afla punctele cheie pentru restructurarea și transformarea sustenabilă a afacerii și cum puteți depăși dificultățile financiare cu care se poate confrunta afacerea dumneavoastră acum sau oricând în viitor.

Vă veți putea alătura la discuția virtuală, moderată de BAA „Gladei și Partenerii” și BDC Creative, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Ministerul Justiției accesând linkul de mai jos.

Evenimentul va avea loc online pe platforma Zoom. Accesați acest link pentru a vă înscrie la eveniment.

Acest webinar face parte dintr-o serie de webinare pentru IMM-uri, care abordează unele dintre subiectele și temele care se găsesc pe platforma online.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›