ARTICO invită tinerii la o cea de-a opta sesiune din seria „Soft Skills 4 Career”, despre imagine de sine și autorespect

training
Foto: Facebook, Youth Association DRONI

La data de 20 noiembrie, 2021, ora 14.00, în cadrul proiectului Cariera Mea, Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ ARTICO” vine cu a opta sesiune din seria „Soft Skills
4 Career” de această dată în regim OFFLINE.

În cadrul acestei sesiuni participanții își vor evalua (într-un spațiu confidențial) nivelul imaginii și stimei de sine și vor descoperi ce impact dețin aceste aspecte asupra progresului profesional.

Participarea are loc în baza înscrierii la link-ul anexat aici. În urma completării dosarului, vor fi selectate 20 de persoane. Toți cei interesați sunt invitați să completeze formularul de înscriere până la data de 18.11.21.

„Stima, respectul și imaginea de sine definesc personalitatea și influențează progresul și dezvoltarea fiecăruia. Stima de sine se referă la calificativul ce-l oferim caracteristicilor emoționale, fizice, sociale, cognitive și spirituale. Acest calificativ influențează imaginea de sine, care poate fi pozitivă sau negativă.

Respectiv, în funcție de specificul imaginii de sine, suntem predispuși spre progres sau, din contra, stagnare și regres. Statutul începe cu iubirea de sine, cu valoarea pe care ţi-o atribui, cu stima de sine şi cu încredere în propriile forţe.” Pera Novacovici

Programul sesiunii:
# Introducere;
# Test Imaginea de sine;
# Test respectul și stima de sine;
# Ce este imaginea și stima de sine;
# Care este relația dintre imagine și stima de sine;
# Cum dictează imaginea de sine progresul în viață;
# Cum se poate modela percepția de sine;
# Care sunt resursele interioare.

Această sesiune va dura aproximativ 3 ore, având începutul de la orele 14.00 și finalitatea aproximativ la orele 17.00. Evenimentul se va desfășura în incinta CRCT „Artico”, Ștefan cel Mare 169, blocul B.

Eveniment este gratuit, destinat tinerilor de la 14 la 25 de ani. Mai multe informații pot fi găsite la link-ul de aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente