Marina Tauber: Voi reconstrui aeroportul din Bălți și-l voi transforma într-un obiectiv strategic național

Candidatul Partidului „Șor” la alegerile din Bălți, Marina Tauber, promite să reconstruiască din temelii aeroportul din oraș și să-l transforme în nod economic și comercial, care va dinamiza substanțial ritmul investițiilor în regiune. Într-un live pe pagina sa de Facebook, ea s-a arătat nedumerită de ce un obiectiv strategic atât de important stă până acum în paragină.

Foto: partidulsor.md

Marina Tauber susține că reconstrucția și punerea în funcțiune a aeroportului din Bălți se numără printre obiectivele centrale din programul său economic.

„Deschiderea unui nou aeroport internațional în această regiune este importantă nu doar pentru Bălți, dar și pentru întreaga țară și ar dinamiza serios viața economică și socială din acest oraș, inclusiv în ceea ce privește dezvoltarea turismului”, a declarat Tauber.

În opinia sa, este vorba atât despre transportul de pasageri, care va transforma aeroportul din Bălți într-un nod important, inclusiv pentru cetățenii din statele învecinate, dar și despre transportul de mărfuri, care va face regiunea atractivă pentru investitori.


„Un aeroport funcțional, care ar permite aterizarea și decolarea avioanelor de mari dimensiuni ar oferi posibilități de dezvoltare a industriei în zonă și ar face orașul Bălți extrem de atractiv pentru investitori. Prin urmare, aeroportul este o adevărată poartă către un șir întreg de oportunități reale și imediate”, a menționat candidatul la funcția de primar.

Prin urmare, Marina Tauber promite că, imediat cum va prelua mandatul de primar, va face demersurile legale necesare, pentru a putea începe lucrările de reconstrucție a aeroportului.

„Echipa noastră, în special președintele Ilan Șor are o vastă experiență în acest sens. Toată lumea știe că, odată cu numirea lui Ilan Șor în fruntea administrației Aeroportului Internațional Chișinău, acesta s-a dezvoltat extrem de repede și a devenit unul dintre cele mai bune și moderne aeroporturi din spațiul CSI. Vă asigur că, în curând, și Bălțiul va avea un asemenea obiectiv, care va deveni un concurent demn pe piața transportului aerian din regiune”, a conchis Marina Tauber.



Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/MarinaTauberOfficial/videos/1062747584551616/

(P.)


Pub