Vadim Ceban, atmosfera de la negocieri și „analiza” Alei Nemerenco: Nu cred că cine și cum a strâns mâna e important, la moment

Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, susține că la negocieriile cu Gazprom a fost o „atmosferă destul de prietenoasă”, iar ce ține de „concluziile” Alei Nemerenco referitor la ce ar simboliza expresiile din fotografia în care apare șeful Gazprom-ului, Alexei Miller și Vicepremierul, Andrei Spînu, spune că aceste detalii „cine și cum o strâns mâna” nu sunt importante la moment. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

Foto: UNIMEDIA

„A fost o atmosferă destul de prietenoasă. În general cu mici excepții, consider că negocieriile au fost destule de prietenoase chiar am lucrat foarte mult la anumite elemente. Au fost lucruri principiale și pentru partea noastră și pentru partea Gazpromului, dar în sfârșit pentru prima dată pot menționa - când doi acționari a companiei MoldovaGaz s-a așezat la masa de negocieri și a discutat toate problemele activității MoldovaGaz, după părerea mea acest fapt este foarte benefic.

A fost o atmosferă destul de bună în final când s-a agreat, pentru că au fost discuții și tête-à-tête, respectiv domnul Spînu cu domnul Miller s-au înțeles până la urmă destul de bine, eu nu cred că toate aceste elemente cine și cum o strâns mâna sunt importante la moment, evident pentru unii experți și politicieni din Chișinău poate le este interesant să comenteze aceste aspecte, dar eu cred că acestea sunt unele detalii care în opinia mea, după rezultatul care l-am obținut noi, acuma trebuie pur și simplu să îl valorificăm pe deplin”, a declarat Vadim Ceban.

Amintim că Ministra Sănătății, Ala Nemerenco a comentat ce ar simboliza expresiile din fotografia în care apare șeful Gazprom-ului, Alexei Miller și Vicepremierul, Andrei Spînu, după ce a fost semnat contractul pe cinci ani cu Gazprom. Aceasta a venit cu mai multe explicații și a scris că acest lucru îl preda cândva la orele pe „outbreak communication”.


Pub