Nemerenco, despre vaccinarea anti-Covid și „cipizare”: Nu înțeleg care e problema?! Să introducem aceste „cipuri” la copii, să le aibă toată viața

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, susține referitor la abordările controversate privind vaccinarea anti-Covid că „sunt niște povești care din păcate ne trezesc zâmbetul”. Ministra a menționat că nu înțelege „care este problema” atunci când vaccinarea împotriva altor boli are rata de 92%. „Să introducem aceste chipuri la copii și să-l aibă pe toată viața”, se referă Nemerenco la anticorpii care sunt formați în urma vaccinării, discutând în platoul emisiunii „Loc de Dialog”de la TRM

Foto: UNIMEDIA

„Noi am fost vaccinați, generația copiilor noștri la fel au fost vaccinați toți. Este o rată de vaccinare națională de 92% pe țară cu vaccinurile recomandate vârstei copiilor. Nu pot să înțeleg care este diferența cu acest vaccin, anume. Dacă este această problemă de cipare, de control al oamenilor, care este problema să introducem aceste chipuri la copii și să-l aibă pe toată viața”, menționează Nemerenco privind rata de vaccinare obligatori administrată la anumite vârste și atitudinea față de imunizarea anti-Covid comparativ cu alte tipuri de vaccin.

„Sunt niște povești care din păcate ne trezesc zâmbetul, dar care dar din altă parte este zâmbet cu plâns și cu lacrimi, oameni care sunt influențați de toate aceste informații care circulă în spațiul public. Mulți dintre cei care sunt împotiva vaccinului se simt niște eroi de filme, de seriale, în care ei își imaginează că salvează țara. Ei ajută doar să zăpăcească oamenii, în special pe cei care nu sunt bine informați”, a declarat Ala Nemerenco.

Ministerul Sănătății a susținut, astăzi, o conferință de presă în privința situației epidemice din țară și evoluția campaniei de vaccinare. Potrivit secretarei de Stat, Svetlana Nicolaiescu, persoanele care sunt vaccinate și au contactat cu o persoană infectată cu Covid-19 nu vor fi obligate să stea în carantină.


Pub