‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
7.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleÎn Moldova va fi organizat primul Hackathon destinat sectorului agricol

În Moldova va fi organizat primul Hackathon destinat sectorului agricol

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În perioada 10 – 12 decembrie, viitori specialiști în IT, experți în agricultură, antreprenori, experți în marketing și alți entuziaști se vor reuni în cadrul Hackathonului AgTech pentru a dezvolta soluții practice și pentru a contribui la implementarea noilor tehnologii în agricultură.

Evenimentul se va desfășura timp de trei zile, perioadă în care participanții vor însuși cunoștințe relevante și vor identifica soluții tehnologice la provocările propuse de către parteneri, dezvoltând produse în acest sens.

Divizați în echipe prin intermediul unei platforme online, participanții își vor defini ideile de dezvoltare a afacerii. Ideile trebuie să fie viabile din punct de vedere comercial, sectorial, durabil, să integreze tehnologiile IT, să încurajeze colaborarea și să urmărească rezolvarea uneia dintre problemele cu care se confruntă agricultorii.

Hackathonul este destinat entuziaștilor din domeniul tehnologiilor informaționale și al agriculturii, antreprenori și experți în marketing, care se pot înregistra la Hackathon de sine stătător sau în echipe deja create. Rezervează-ți locul la preț redus până pe 9 noiembrie! 

Avantajele Hackathonului

Vei avea oportunitatea să dezvolți soluții inovatoare, să cunoști experți din domeniul agriculturii, marketing, antreprenori și altele, dar și să fii îndrumat de o echipă de mentori cu experiență în domeniul dezvoltării ideilor de afaceri.  

Echipele finaliste ale Hackathonului vor avea posibilitatea să acceadă în etapa următoare – Acceleratorul AgTech – și să testeze produsele programului.

‹ adv ›

Hackathonul AgTech se desfășoară în cadrul programului „Laboratorul de inovații AgTech”, lansat de Technovator, în parteneriat cu FAO, USAID, Guvernul Suediei, Tekwill, Agrobiznes și Programul „Startup Moldova”.

Programul vine să susțină accelerarea procesului de digitalizare a agriculturii, prin combinarea instrumentelor digitale în ramura agricolă, pentru a crește eficiența și pentru a spori competitivitatea sectorului.

Urmărește evenimentul pe Facebook și Linkedin.

‹ adv ›

Află mai multe detalii despre „Laboratorul de inovații Agtech”.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›