joi, 25 aprilie, 2024
12.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Viorel Sava: Toată tehnica performantă din întreprindere e de la Agromotor Premium

VIDEO. Viorel Sava: Toată tehnica performantă din întreprindere e de la Agromotor Premium

Recomandate

Viorel Sava a deschis o afacere în agricultură acum 3 ani, dezvoltând-o datorită banilor câștigați peste hotare. Fiind orientat spre o activitate rentabilă, a decis de la bun început să investească în tehnică de calitate cu posibilitatea de a avea și o mentenanță corespunzătoare pe parcursul exploatării.

Ținând cont de toate aceste aspecte, a ales să achiziționeze tehnică agricolă de la compania Agromotor Premium.

„Pentru noi, este importantă atât calitatea tehnicii, dotările și posibilitățile acesteia, cât și deservirea la timp în caz de necesitate. Am analizat foarte mult ofertele de pe piață, iar într-un final, îndrumat de fratele meu, am ales să achiziționez tractorul Deutz-Fahr de la Agromotor Premium.

Fiind mulțumit de calitatea tractorului și suportul companiei pe parcursul exploatării, am ales să achiziționez și utilajele necesare pentru a lucra solul și întreține culturile. Ultima achiziție făcută a fost un distribuitor Amazone. Urmează să cumpărăm și alte utilaje de la Agromotor Premium, astfel încât toată tehnica cu care lucrăm să fie calitativă, iar în caz de necesitate deservirea să fie realizată la timp”, spune fermierul Viorel Sava.

Distribuitorul ZA-V 2700 Profis Hydro de la Amazone a fost deja utilizat de fermier pentru distribuirea îngrășămintelor înainte de semănat.

Mai multe despre avantajele utilajului aflați în videoul realizat de Agrobiznes.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale