image
Sursa foto: Getty Images

Lionel Messi și-a îndeplinit deja cel mai important obiectiv! Ce a spus despre Balonul de Aur

Balonul de Aur 2021 va fi decernat într-o gală care va avea loc la data de 29 noiembrie, iar printre candidați se află Lionel Messi.

Argentinianul ar fi deja la al șaptelea astfel de trofeu, însă Messi spune că nu mai contează atât de mult pentru el acest trofeu pentru că deja și-a îndeplinit unul dintre cele mai importante obiective.

Lionel Messi a declarat într-un interviu recent că cel mai mare obiectiv al său a fost câștigarea unui trofeu alături de naționala Argentinei, iar starul lui Paris Saint Germain a bifat această realizare în această vară, atunci când a câștigat Copa America, în finala disputată împotriva Braziliei, scor 1-0.

Totuși, Lionel Messi a mărturisit că ar însemna foarte mult să câștige încă un Balon de Aur, însă nu se mai gândește la fel de mult la acest lucru.

”Să fiu sincer, nu mă gândesc. Cel mai important premiu pe care am reușit să îl câștig este trofeul câștigat cu echipa națională. După ce am luptat din greu pentru el pentru acest trofeu, este o adevărată răsplată.

Dacă Balonul de Aur va veni, ar fi extraordinar pentru ce înseamnă pentru mine să câștig încă un trefeu. Să îl câștig pe al șaptelea ar fi o adevărată nebunie. Dacă nu, nu se schimbă nimic. Mi-am atins deja unul dintre cele mai mari obiective. Sunt foarte fericit pentru ce a fost înainte și, acum, ce va fi va fi”, a declarat Lionel Messi, pentru cotidianul Sport.

Cu mai bine de o lună înaintea decernării, o listă cu presupusul clasament final pentru Balonul de Aur a fost ”scăpată” pe internet și s-a viralizat pe Twitter.

Dacă datele apărute în mediul online sunt veridice, Robert Lewandowski ar urma să primească Balonul de Aur în acest an, primul din cariera sa.

Atacantul polonez a fost marele favorit la Balonul de Aur în 2020, an în care a câștigat inclusiv Liga Campionilor cu Bayern Munchen, dar premiul nu a mai fost decernat din cauza pandemiei de COVID-19.

Lionel Messi, cel care era văzut cu prima șansă în acest an, în principal datorită câștigării Copei America cu Argentina, primul trofeu pentru el la nivel internațional, apare în clasamentul ”leak-uit” pe internet pe poziția secundă.

Podiumul este completat de Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: