TV6, în top-5 cele mai populare canale TV din Moldova

La data de 1 ianuarie 2021, pe ecranele telespectatorilor din Moldova a apărut canalul TV6. În mai puțin de un an, TV6 și-a ocupat ferm locul printre primele cinci canale TV de top din țară, conform datelor oferite de TV MR MLD (AGB), Compania Națională care măsoară audiența de televiziune pentru piața media din țară. 

Foto:

Postul TV a câștigat recunoștința telespectatorilor, datorită multitudinii de proiecte proprii și unice, celor mai bune seriale de televiziune, filmelor documentare și, bineînțeles, datorită buletinelor de știri, care reflectă toate evenimentele actuale din Moldova și din întreaga lume.

Este de remarcat faptul că TOP-ul celor cinci cele mai populare canale TV include posturi de televiziune care sunt prezente pe piața din Moldova de peste un deceniu. Audiența acestor cinci posturi reprezintă peste o treime din audiența totală a țării.

TV6 este îndrăgit de toate categoriile de telespectatori, fără excepție, deoarece canalul difuzează emisiuni atractive pentru toate vârstele și interesele.


Dacă peste 120.000 de oameni privesc concomitent TV6, asta nu înseamnă altceva, decât aprecierea telespectatorului, un rezultat remarcabil al muncii unei echipe de profesioniști, care și-au dedicat viața televiziunii.
Fiecare episod al emisiunii „Hai să ne căsătorim”, un proiect unic pentru Moldova, adună peste 100.000 de telespectatori în fața micilor ecrane.

De la lansarea proiectului, în luna februarie a acestui an, peste cinci sute de participanți au fost prezenți în platoul de filmare, iar aproximativ 140 dintre ei – în calitate de eroi ai emisiunii.

Gazdele proiectului „Hai să ne căsătorim” sunt: celebra interpretă de muzică populară și prezentatoarea TV, Lenuța Gheorghiță, astrologul profesionist cu peste 15 ani de experiență, master în psihologie, Cristina Guzinschi și prezentatoarea radio și TV, regizoare de profesie, care în cadrul proiectului are rolul de pețitoare, Maria Andriuță. Cele trei moderatoare fac tot posibilul ca participanții, mirii și miresele care au venit să-și caute jumătatea, să poată alege cel mai potrivit candidat, alături de care să-și petreacă viața. De la lansare, în cadrul emisiunii, s-au format deja 42 de cupluri.

De o popularitate deosebit de mare se bucură și proiectul social, care vin să ajue persoanele aflate în dificultate sau care au nevoie de ajutor, „Oameni pentru oameni”. Între preferințele telespectatorilor mai sunt buletinele de știri, dar și emisiunile analitice difuzate de canalul TV.

O creștere semnificativă a audienței TV6 se datorează și intrării acestuia în sistemul de difuzare digitală terestră Multiplex. Datorită acestui fapt, programele postului de televiziune au devenit accesibile unui număr mult mai mare de telespectatori din diferite colțuri ale țării.

Lunar, peste un milion de utilizatori vizitează site-ul tv6.md, iar în primele 10 luni ale anului 2021, numărul utilizatorilor unici, din întreaga lume, a ajuns la peste 3,5 milioane. Împreună, aceștia au citit peste 25 de milioane de știri!

În același timp, pagina oficială de Facebook a canalului TV6 a ajuns la peste 7 milioane de utilizatori, care, lunar, vizualizează de milioane de ori postările de actualitate ale TV6.

50 de milioane de vizualizări video și peste un milion de ore de vizionare – acestea sunt statisticile, pentru anul curent, ale canalului nostru, pe Youtube. Fiecare ediție unică, marca TV6, adună peste 100 de mii de vizualizări, iar liderul incontestabil la această categorie este proiectul „Hai să ne căsătorim”.

Echipa TV6 nu intenţionează să se oprească aici. În sezonul de iarnă 2021-2022, postul de televiziune își va bucura telespectatorii cu noi proiecte TV, în care vor fi reflectate cele mai stringente subiecte, ce ne afectează pe fiecare dintre noi, cu cele mai bune seriale și filme de lung metraj.

Urmărește TV6 – tot ce e mai bun, e pentru tine!


// console.log('no ads situation')