Podcastul Transplant revine. Sezonul 2 începe cu o discuție despre maternitate, feminism și bani

Transplant, un podcast despre Moldova din afara granițelor și oamenii ei, produs de Anastasia Condruc, revine în căștile noastre, de această dată în colaborare cu redacția Moldova.org.

Ascultă sezonul 1 al podcastului AICI.

În sezonul doi, gazda podcastului Transplant va discuta cu concetățeni de-ai noștri despre schimbările prin care am trecut cu toții în ultimii doi ani.

„Pandemia prin care încă mai trecem nu a lăsat pe nimeni neatins. Unii au avut de pierdut, alții – de câștigat. Am trecut prin perioade electorale, proteste și războaie informaționale. Dar nu știu pe cineva care să spună că e aceeași persoană care era acum doi ani. Despre ce ne-a luat și ce ne-a adus pandemia, voi vorbi cu invitații mei care cred că au ceva de spus”, zice Anastasia în deschiderea celui de-al doilea sezon.

Invitata primului episod este Oxana Greadcenco, directoarea generală a redacției Moldova.org, stabilită de șase ani la Amsterdam. Anastasia și Oxana descos împreună ce înseamnă maternitatea pe timp de pandemie, cum se împacă aceasta cu principiile feministe și despre cum să nu pui toate ouăle în același coș.

Ascultă primul episod din sezonul 2 aici:

Podcastul poate fi ascultat pe toate platformele dedicate: Google Podcasts, Apple Podcasts, Spotify, Overcast, etc.

Am absolvit Facultatea de Jurnalism la Iași și am acumulat o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, televiziune, podcasting și presă online. Am lucrat și în domeniul jurnalismului financiar, comunicării guvernamentale și corporative. Îmi împart viața între Spania și Moldova și cred că scrisul are puterea de a schimba lumea.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.