Actualitate

Horoscop 28 octombrie: Săgetătorii trebuie să înveţe să economisească

Taur

Nu va fi o zi deosebit de interesantă, dar nu vor exista probleme serioase pe care nu știți să le rezolvați și chiar le veți amâna pe săptămâna viitoare. După-amiază, vă veți lua timp să vă odihniți și probabil să vă răsfățați cu un spa acasă

 Gemeni

Vă simțiți liberi de multe responsabilități și legături, dar poate cu o oarecare oboseală acumulată. Veți găsi un refugiu liniștit în interior și vă veți odihni într-un colț retras, departe de zgomot, chiar dacă sunteți alături de familie. Le vei pune întrebări celor dragi și ei te vor asculta și sfătui.

 Rac

Nu vă faceți griji dacă trebuie să vorbiți cu familia, chiar și despre probleme politice. Într-adevăr, nu veți simți acest lucru ca pe ceva confortabil pentru că aveți impresia că vor aduce în discuție un subiect incomod, dar nu trebui să renunțați. La final, nu va fi atât de rău pe cât credeți și veți clarifica anumite aspecte și perspective. Aveţi o zi destul de aglomerată.

 Leu

Un proiect familial care implică bani va fi, astăzi, la ordinea zilei. În dragoste, dacă veţi insista să răspundeţi la reproşuri sau să invocaţi lucuri din trecut, nu veţi face decât să complicaţi o relaţie care merge aşa cum trebuie. În plan financiar, se întâmplă lucruri care vă aduc mai aproape de banii de care aveţi nevoie şi, foarte curând, veţi beneficia de un venit suplimentar.

 Fecioară

Astăzi trebuie să ţineţi cont că nu vă veţi atinge obiectivele cu o atitudine negativă şi cu vorbe răstite. Aveţi grijă ca agresivitatea să nu se reflecte asupra dumneavoastră sau asupra altora, pentru că imaginea dumneavoastră va avea de suferit. Încercaţi să vă liniştiţi. În dragoste, sunt vremuri grele iar influenţa lui Saturn are de-a face cu tensiunile acumulate în aceste zile. În materie de finanţe, astrele spun că ar trebui să nu risipiţi bani ci, din contră, să economisiţi.

 Balanţă

Astăzi veţi avea parte de acţiune şi veţi începe de dimineaţă, pentru a nu vă întinde peste noapte şi în weekend cu munca. Dacă profitaţi de oportunităţi, nu veţi avea probleme. S-ar putea să simţiţi cum vă sufocă pereţii, aşa că planificaţi-vă o plimbare, vă va fi de folos.

 Scorpion

Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi suplimentare în ceea ce priveşte studiile, examenele sau testele. Partea bună este că vă alăturaţi, astfel, persoanelor, colegilor sau prietenilor care se confruntă cu probleme similare şi veţi găsi soluţia. Nu vă îngrijoraţi dacă vedeţi că, în plan financiar, lucrurile nu merg aşa cum aţi dori, pentru că este o etapă tranzitorie, care va lua sfârşit în scurt timp.

 Săgetător

Nu încercați să vă impuneți criteriile în materie de prietenie, deoarece nu este cel mai bun mod de a vă bucura sau de a vă înțelege cu amicii. Criteriile fiecăruia sunt personale și trebuie să vă asumaţi și să acționaţi în consecință, ascultând și respectând ce au de spus şi ceilalți. A venit timpul să economisiţi mai mult. Horoscop 28 octombrie 2021 pentru Capricorn Răbdarea este cea de care veți avea nevoie astăzi, cu o persoană care nu vă place, dar de care nu veți avea de ales decât să îndurați, cel puțin câteva ore. După-amiaza veţi ști cum e să scapaţi de asta și veţi face ceva ce vreţi cu adevărat și în propriul ritm.

Vărsător

Uneori partea voastră oarecum excentrică iese la suprafaţă, aşa cum se va întâmpla. Acest lucru îi va face pe cei care sunt lângă voi să fie foarte surprinși, deoarece veţi face sau veţi spune ceva ce nimeni nu se așteaptă de la voi. Să ştiţi că asta face parte și din farmecul vostru, aşa că profitaţi de el.

 Peşti

Este ziua în care vă veţi bine să ştiţi că îi puteţi ajuta pe ceilalți, fie că este vorba de un grup social sau de prieteni în general, pe care urmează să îi sprijiniți pentru a ajunge la ceea ce își doresc. Este o abilitate pe care trebuie să o dezvoltaţi și mai mult.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *