Horoscop

Horoscopul zilei de azi 1 noiembrie. Taurii au o zi destul de bună

Taur
Astăzi este o zi destul de bună mai ales din cauza faptului că vă simțiți stimulați mental, iar proiectele voastre încep să prindă viață. Socializarea cu cei din jur se poate dovedi a fi una productivă, mai ales dacă lucrați în echipă cu colegii sau trebuie să vă folosiți de anumite cunoștințe pe care le aveți pentru a rezolva o problemă.

Gemeni
Aspectele începutului de lună sunt destul pozitive, mai ales că vă promit tranzite senzaționale prin casa carierei, dar și ea mediului în care lucrați, a relațiilor cu colegii de muncă. Aspectul lui marte vă poate determina astăzi să vă faceți un plan de schimbate a unor obișnuințe legate de muncă, de casă sau de rutină, care nu mai suportă amânare.

Rac
Susținerea voastră vine din partea familiei și a oamenilor care își doresc ca voi să reușiți. Este un moment bun în care să aveți mai multă grijă de sănătatea voastră, de forma voastră fizică, iar împreună cu partenerul de viață puteți să faceți anumite activități care să vă ajute.

Leu
Astăzi este o zi bună în care puteți să rezolvați anumite treburi rămase restante. Casa comunicării cu cei dragi de la distanță este activă, ceea ce înseamnă că puteți intra în contact cu oamenii pe care nu ia-ti mai auzit de mult sau puteți să primiți o veste bună prin intermediul acestora.

Fecioară
Aspectul casei voastre și a liniștii pe care v-o creați în aceasta este în acest moment pe primul loc, ceea ce înseamnă că vă puteți motiva să mergeți la niște cumpărături sau să faceți niște schimbări pe care vi le dorești de mult timp. Partenerul de viață vă susține atât moral cât și financiar.

Balanță
În sfârșit puteți să răsufla ușurați pentru că a venit timpul să vă ocupați de anumite cheltuieli pe care toți le-ați amânat sau pur și simplu să scăpați de anumite promisiuni pe care le-ați făcut în trecut. Familia are nevoie de susținerea voastră, iar voi sunteți dispuși să îl oferiți.

Scorpion
Comunicarea cu cei din jur este un un atu în acest moment, mai ales că aveți nevoie de susținere morala, dar și financiara. Nu ezitați să apelați la cunoștințele pe care le aveți pentru a reuși să faceți rost de ce aveți nevoie. Acasă partenerul de viață vă susține, dar trebuie să evitați conflictele cu mama sau cu anumite persoane de gen feminin din familie.

Săgetător
Marte, Planeta de foc, pune presiune asupra mentalului vostru în acest moment, ceea ce vă face să uiți un pic mai irascibili, dar și gata să demonstrați lumii ceea ce puteți. Soluția pe care o căutați va veni de la sine, numai că trebuie să fiți destul de echilibrati in energii pentru a reuși să o vedeți atunci când apare.

Capricorn
Energia sub semnul lui Scorpionului ce vine pe harta ta în acest moment arată fie că ai în minte un plan foarte bine calculat pe care trebuie să-l duci la îndeplinire, fie că acum e momentul să ți le faci. Începe săptămână cu energie bună, pentru că așa să-ți meargă toată luna.

Vărsător
O lună nouă începe astăzi, iar energia aceasta îți dă putere și încredere în tine. Atât din punct de vedere profesional, cât și personal, aspectele tind să arate bine încă de pe acum , iar asta îți poate da un sentiment de liniște acolo unde întrecut aveai îndoieli.

Pești
Marte face un aspect asupra hărții tale care îți dă un impuls să treci la acțiune și să faci anumiți pași pentru a avansa de punct de vedere profesional. Acum e momentul să te gândești la cum poți să-ți extinzi afacerea sau să profiți de niște oportunități prin care să înveți ceva nou. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *