Construcții locative, terenuri și mijloace de transport de 155 mil. lei, sechestrate de CNA: O persoană, plasată în izolator

Mai multe bunuri, în valoare de 155 de milioane de lei, au fost sechestrate de Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracționale a CNA, în baza delegațiilor procurorilor. Este vorba despre terenuri, construcții locative, capital social și mijloace de transport.

Foto: UNIMEDIA

Direcţia analitică a finalizat 7 analize operaționale și 1 analiză strategică, alte 8 analize operaționale și 5 strategice fiind în curs de elaborare. 

Direcţia legislaţie a întocmit 13 proiecte pe acte normative și a remis 24 de avize:  au fost înregistrate 1270 materiale în cancelaria Centrului;  au fost recepţionate 55 de apeluri la Linia naţională anticorupţie; direcţia educaţie anticorupţie a CNA a desfășurat 4 activităţi de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție; au fost eliberate 131 de caziere de integritate; O persoană se deține în Izolatorul de urmărire penală al CNA.


Pub