(video) Bătută, înțepată cu furculița în spate și aruncată într-o fâșie forestieră: Detalii cutremurătoare despre omorul fetiței de 1 an și 10 luni

Copilul de aproape 2 ani a fost găsit fără suflare ieri 31, octombrie, după mai multe căutări ale oamenilor legii. Potrivit șefului IGP, Iurie Podarilov, mama fetiței, de 19 ani, a sesizat poliția pe 30 octombrie. Aceasta a spus că nu știe exact unde se află copilul său și că a fost lăsat în grija unei rude, în vârstă de 19 ani. Preliminar, au fost reținuți așa-zisa bonă și concubinul său, care locuiesc în sectorul Ciocana. Femeia a lăsat copilul în grija tinerei pentru a pleca la o muncă temporară.

Foto: UNIMEDIA

Inițial s-a constatat că fetița a fost preluată de rudele tinerei, care se află într-un raion din Moldova. Versiunea însă nu s-a adeverit.

Copilul ar fi fost ucis în apartamentul de la Ciocana, iar corpul aruncat într-o fâșie forestieră.

„Copilul a fost găsit cu leziuni corporale. Cauza decesul este preventiv stabilit ca trauma-cranio cerebrală, lezate organele interne, copilului i-au fost lezate țesuturile moi, a fost găsită  cu înțepături cu obiecte precum furculița în spatele copilului. Acesta a fost omorât în apartamentul de la Ciocana și aruncat într-o fâșie forestieră”, a spus Podarilov.



Pub