Direcția 5: Procurorii cer prelungirea arestului celor 6 polițiști acuzați de fabricarea dosarului de viol pe numele lui Petic
Procurorii PCCOCS au solicitat prelungirea arestului preventiv în privința celor 6 învinuiți ai Direcției 5, implicați în înscenarea unui viol, în scopul continuării obiective a investigațiilor.

Foto: Colaj

Serviciul de Informații și Securitate a făcut publice mai multe imagini din dosarul celor 6 foști și actuali ofițeri MAI, reținuți, la data de 5 octombrie, în cadrul urmăririi penale pe un caz ce ține de fabricarea unui dosar penal cu privire la un pretins viol. Din secvențele video se aude cum „victima” este instruită să toarne o soluție în băutura celui căruia urma să i se fabrice dosarul.

În dimineața aceleiași zile, Serviciul de Informații și Securitate, Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în cadrul urmăririi penale pe un caz ce ține de fabricarea unui dosar penal, pe mai multe capete de acuzare, au reținut 6 foști și actuali angajați MAI.

Totodată, Vadim Mânzărari, ex șef - adjunct al Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI a fost reținut de către ofițerii SIS și SPIA. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de Natalia Seremet, purtătoarea de cuvânt a SPIA.


Pub