image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roscovanu

Un bărbat de 42 de ani, ucis în bătaie, a fost găsit pe o stradă, la Edineț

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 42 de ani a fost găsit pe o stradă din satul Parcova, raionul Edineț.

Potrivit oamenilor legii, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, un bărbat de 41 de ani, din satul Parcova, raionul Edineț, a declarat că, la 25.10.2021, aproximativ în jurul orelor 19.00–20.00, mergând pe drum l-a observat pe bărbatul de 42 de ani, care se afla în gospodărie la o femeie, pe care l-a strigat să iasă în stradă să vorbească cu el.

Deoarece bărbatul se afla în relații ostile de mai multă vreme cu decedatul, între ei discuția s-a transformat în altercații, unde bărbatul de 41 de ani i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul victimei în regiunea capului.

După care, bănuitul a dezbrăcat victima de haine, dându-și seama de consecințele survenite în urma acțiunii săvârșite, a părăsit locul faptei și a plecat la el acasă, dând foc la haine.

La exminarea preliminară exterioară a cadavrului, de către medicul-legist, a fost constatată în regiunea capului o plagă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe caz și primirea unei decizii legale.

Noutăţile partenerilor

comentarii: