(video) Trecea pe lângă un taxi ce avea geamul deschis, a băgat mâna și a furat telefonul șoferului. Momentul, surprins de camere

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea unui furt de telefon mobil.

Foto: Captură de ecran

Potrivit poliției, victima a comunicat că i-a fost sustras telefonul mobil din automobilul „Toyota Prius”, ce era parcat pe strada. Paris.

În cadrul cercetării s-a stabilit că bărbatul a părăsit automobilul lăsând geamul deschis. La întoarcere, telefonul mobil de model „Samsung J2”, nu mai era. Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 4 800 lei.

Totodată au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere din preajmă. La examinarea imaginilor video de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul comiterii infracțiunii a fost stabilit individul care a comis sustragerea.

În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vina, comunicând că a văzut geamul de la automobil deschis, a luat telefonul mobil lăsat fără supravehere, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii. Telefonul a fost ridicat și urmează a fi întors proprietarului.

Actualmente suspectul este cercetat penal în stare de libertate pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Pub