Șef temporar la Oficiul Național al Viei și Vinului: Cine va ocupa fotoliu până la organizarea concursului

Oficiului Național al Viei și Vinului (ONVV) are un nou director interimar. Este vorba despre Elizaveta Breahnă, care va ocupa funcția până la organizarea concursului pentru selectarea directorului general.

Foto: fb/Ministerul Agriculturii
Prin urmare, astăzi, în cadrul unei ședințe, Elizaveta Breahnă a fost prezentată echipei ONVV de către Secretarul de Stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, Sergiu Gherciu.

Oficialul i-a urat succes directorului interimar și a subliniat necesitatea continuării reformelor sectoriale.

La sfârșitul lunii septembrie, Cristina Frolov, fosta șefă a ONVV a fost demisă. Peste 3 zile, Consiliul de Coordonare al Oficiului Național al Viei și Vinului a venit cu precizări și clarificări.

Declarațiile expuse de doamna Cristina Frolov, ca urmare a recepției ordinului vizat, sunt regretabile, manipulează opinia publică prin acuzații nefondate, nu corespund realităților constatate de Consiliu și de ramura vitivinicolă pe parcursul ultimelor 11 luni de activitate și sunt lipsite de bună credință. Din acest considerent, membrii Consiliului vor evita implicarea în polemici publice”, se menționa în comunicatul emis.


Pub