La Microinvest DATELE tale personale sunt în siguranță, la fel ca într-un safeu

Imaginează-ți că îi spui ceva foarte valoros pentru tine unui prieten și el alege pur și simplu să se „împartă” cu secretele tale cu toți oamenii din jur. Te simți trădat și trist, nu-i așa? La fel e și cu datele personale. Fie că semnezi un contract sau ai nevoie de o consultație, companiile cu care alegi să colaborezi trebuie să fie corecte cu tine și să-ți prelucreze datele cât mai obiectiv. Asta e regulă de bază ca relația dintre voi să nu aibă „crăpături” de neîncredere și frustrare.

În solicitarea unui credit e mai important ca niciodată ca toate datele tale personale, inclusiv informațiile confidențiale despre credit și situația ta financiară, să fie utilizate în strictă conformitate cu condițiile contractului și să fii sigur că organizația cu care cooperezi, va avea grijă de ele, dar și de starea ta emoțională. Și nu le va „împrăștia” cu megafonul în toată țara sau „terifia” cu multe mesaje SPAM pe telefon sau email.

„Îmi place abordarea protectoare față de clienții Microinvest” – Olga Untură, antreprenoare

Olga Untură, clientă Microinvest, a apreciat la Microinvest faptul că s-a simțit protejată, înțeleasă și sigură pe deciziile sale. A apelat pentru un credit Business ca să-și extindă magazinul de haine și să treacă la o locație nouă, mult mai rentabilă și spațioasă. Este de mult timp în afaceri, are o experiență bogată în creditare și știe cât de importantă este starea de siguranță, atunci când faci investiții, mai ales când e vorba de datele cu caracter personal.

„Un credit avantajos nu constă doar în rata dobânzii, dar și în starea de siguranță și încredere pe care ți-o oferă compania de creditare. La Microinvest îmi place abordarea protectoare față de clienți. Este un creditor responsabil în tot sensul cuvântului. Membrii echipei au încercat să înțeleagă cât mai profund specificul activității noastre, ne-au înțeles și ne-au ajutat în diverse situații. Să colaborezi cu cineva care îți va calcula obiectiv veniturile afacerii și va veni cu soluții eficiente de dezvoltare, iar pe lângă toate și te va proteja pe tot parcursul procesului de creditare, e un adevărat noroc.”

Întreaga istorie de succes a Olgăi Untură, antreprenoare și clientă Microinvest o poți citi pe pagina cu istoriile clienților noștri.

Deci, dacă încă stai la dubii ce se întâmplă cu datele tale persoanele când iei un credit la Microinvest, unica companie din Moldova certificată Smart, poți fi sigur că sunt păstrate cu grijă și responsabilitate, la fel ca într-un safeu. Cei de la Microinvest nu te deranjează cu SPAM, mesaje sau reclame inutile – îți oferă doar ce ai nevoie, atunci când ai nevoie. Iar dacă nu vrei să mai primești mesaje despre serviciilor sau produsele lor, trebuie doar să le scrii.

Alege un creditor care te protejează.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.