image
Sursa foto: IP Strășeni

FOTO // Strășeni: Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital, după ce a lovit un Mercedes la o stație Peco

Un tânăr de 19 ani a fost transportat la spital, după ce a lovit un automobil care a dorit să facă manevra regulamentară de intrare în stația peco situată pe marginea traseului, la Strășeni.

Accidentul s-a produs ieri seara, în jurul orei 20:20, pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropiere de intrarea în localitatea Roșcani.

Polițiștii au stabilit preliminar că, un tânăr de 19 ani, aflându-se la volanul automobilului de marca Škoda Octavia, în timpul deplasării din direcția municipiului Chișinău spre orașul Strășeni, nu a ținut cont de distanța de siguranță între vehicule și a lovit din spate automobilul de model Mercedes, condus de un bărbat de 34 de ani, care a dorit să facă manevra regulamentară de intrare în stația peco situată pe marginea traseului.

Ca urmare a accidentului, șoferul automoilului de model Škoda Octavia a fost transport la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul Drager alcooltest a conducătorilor auto, s-a înregistrat rezultate negative la prezența alcoolului în aerul expirat.

Alte circumstanțe se stabilesc.

IP StrășeniIP Strășeni

Noutăţile partenerilor

comentarii: