image
Sursa foto: asd.md

FOTO: Lucrările la podul de șosea care traversează Nistrul în preajma orașului Vadul lui Vodă, în desfășurare

Sunt în desfășurare lucrările de remediere a degradărilor atestate la podul de șosea poziționat pe drumul republican R5 M5 - Vadul lui Vodă - M4, km 7+200, care traversează râul Nistru, în apropierea orașului Vadul lui Vodă din municipiul Chișinău.

În prezent, sunt executate lucrări de dezmembrare a rosturilor deteriorate, lucrări pregătitoare pentru amenajarea rosturilor noi, precum și de înlocuire a stratului de uzură pe partea carosabilă a podului de șosea.

Lucrările se execută pe jumătăți de cale, fără suspendarea circulației traficului rutier pe acest segment de drum, precizează Administrația de Stat a Drumurilor.

Podul menționat urmează să preia traficul rutier redirecționat de la podul de șosea poziționat pe drumul expres M1 Frontiera cu România – Leuşeni – Chişinău – Dubăsari – frontiera cu Ucraina, km 129+810, care traversează râul Nistru în apropierea localității Dubăsari, ce va intra în reparație capitală la începutul anului viitor, fiind necesară suspendarea traficului rutier pe acesta.

Reparația podului de pe drumul R5 se desfășoară în cadrul Programului privind repartizarea mijloacelor fondului rutier pentru drumurile publice naționale pentru anul 2021.

asd.mdasd.md
asd.mdasd.md
asd.mdasd.md
asd.mdasd.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: