Arina Spătaru, supărată că nu a fost înregistrată în cursa de la Bălți: „Au venit vremurile când sunt scoși din alegeri candidații incomozi guvernării”

Fosta deputata a Platformei DA, Arina Spătaru, nu a fost înregistrată în calitate de candidat neafiliat politic la alegerile din Bălți. Anunțul a fost făcut astăzi de către politiciană.

Foto: colaj
„Am fost refuzată. Nu sunt înregistrată în calitate de CANDIDAT neafiliat politic la alegerile din Bălți. Au venit vremurile când sunt scoși din alegeri candidații incomozi guvernării?”, a scris aceasta, într-o postare pe pagina sa de Facebook, menționând că în această seara va oferi mai multe detalii despre situație.

Acum 3 zile, acesta a depus dosarul pentru a fi înregistrată în calitate de candidat neafiliat politic la funcția de primar de Bălți.

„Mulțumesc celor 3600 de bălțeni și bălțence pentru susținere și încredere. Semnăturile dumneavoastră pe listele de subscripție mă onorează sa muncesc in continuare. Voi meritați tot ce mai mai bun”, a spus atunci aceasta.

Fosta deputată a Platformei DA, Arina Spătaru, a anunțat pe 17 septembrie că va candida la alegerile locale din Bălți. Anunțul a venit la circa 2 săptămâni de când aceasta a anunțat că păresește rândurile Platformei DA.


Pub