Marina Tauber a mers la piața din Bălți: Am vrut să simt pulsul orașului și am cumpărat și fructe

Candidata Partidului „Șor” pentru funcția de primar al orașului Bălți, Marina Tauber, a mers la piața din Bălți. „Am profitat și astăzi de vremea însorită de afară, am colindat străzile orașului Bălți și am simțit pulsul orașului”, a scris Tauber pe rețelele sociale.

Foto: Captură de ecran

Am profitat și astăzi de vremea însorită de afară, am colindat străzile orașului Bălți și am simțit pulsul orașului. Bălțiul are oameni binevoitori, modești și cumsecade. M-am convins încă o dată de acest lucru după discuțiile cu mai multe doamne care-și vindeau marfa pe străzile orașului, în special fructe și legume.

Evident, nu am putut să rezist tentației și am cumpărat câteva kilograme de mere, pere și coarne, pentru a simți din plin gustul dulce al toamnei. Vreau să vă spun că încep să îndrăgesc din ce în ce mai mult această localitate, în special oamenii ei, deoarece mă regăsesc în totalitate în felul lor de a fi”, a scris Marina Tauber pe pagina sa de Facebook.

Marina Tauber a depus actele pentru înregistrarea în cursa pentru fotoliul de primar al orașului Bălți vineri, 22 octombrie.



Pub