Consulatul Moldovei la București și-a sistat activitatea. Unde puteți apela, în cazuri de urgență

Secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova la București anunță că își sistează, de astăzi, activitatea. Decizia vine după ce au fost înregistrate unele cazuri de Covid-19, în cadrul oficiului consular.

Foto: Google

„În contextul evoluției pandemice de Covid-19, în vederea respectării normelor și recomandărilor de prevenire și răspândire a virusului, începând cu data de 25 octombrie, activitatea secției consulare a Ambasadei Republicii Moldova la București va fi sistată.

Decizia în acest sens a fost motivată de înregistrarea unor cazuri de Covid-19, în cadrul oficiului consular”, anunță Ambasada Republicii Moldova în România..

Toate serviciile consulare urmează a fi reprogramate, cu prioritate, după relansarea activității.

Reluarea programului de lucru cu publicul va fi anunțată atât pe pagina web a misiunii diplomatice, www.romania@mfa.gov.md, cât și pe pagina de Facebook a Ambasadei Republicii Moldova în România.

În situații de urgențe, accidente sau decese, apelați numărul de telefon +40787898050 sau expediați un mesaj electronic la adresa consulat.bucuresti@mfa.gov.md cu descrierea cazului și datele de contact.



Pub