Stăuceni a înregistrat cea mai mare rată de vaccinare pe țară. Primarul comunei: Acest lucru mă face mândru de noi toți
Comuna Stăuceni din municipiul Chișinău este localitatea care a înregistrat o rată de vaccinare de peste 62%. Despre aceasta a anunțat primarul suburbiei, Alexandru Vornicu, pe rețelele sociale.
Foto: UNIMEDIA
„Stimați locuitori, conform ultimelor date ale Ministerului Sănătății, comuna Stăuceni este localitatea care a înregistrat o rată de vaccinare de peste 62%. M-am bucurat să văd că localitatea noastră înregistrează cea mai mare pondere pe țară. Acest lucru mă face mândru de noi toți, de responsabilitatea de care am dat dovadă și pentru faptul că am ales să credem în știință.

Vaccinarea reprezintă singura opțiune pentru stoparea acestei pandemii. Vreau să mulțumesc mult tuturor angajaților din cadrul Centrului de Sănătate Stăuceni pentru muncă și dedicație. Doar vaccinându-ne, vom putea depăși pandemia de Covid-19 și să revenim la o viață normală.

Cei care încă nu ați reușit să vă vaccinați, vă îndemn să o faceți cât de curând posibil, or, beneficiile vaccinului sunt deja incontestabile. Viața și sănătatea noastră și a celor dragi are prioritate”, a scris Alexandru Vornicu.


Pub