(video) Oamenii care au avut nevoie de cazare în urma incendiului de la Buiucani au fost repartizați prin cămine

246529582_429742101847544_5108641139353033054_n
Foto: dse.md

Primarul General al municipiului Chișinău a fost astăzi la locul incendiului și împreună cu specialiștii am trecut prin apartamente. Urmează experții să estimeze pagubele.

În urma vizitei a fost stabilit că peste 20 de apartamente au fost afectate în urma incendiului produs la mansarda unui bloc de locuit de pe strada Ion Pelivan 17/3. Primarul a precizat că Primăria de mult a stopat eliberarea actelor permisive pentru construcția mansardelor.

Primarul a anunțat că în timpul apropiat ar putea fi deschis și un cont pentru persoanele care vor să ajute persoanele care au avut de suferit.

Incendiu a fost localizat. Au fost create 4 sectoare de lupta. Angajații IGSU continuă efectuarea lucrărilor pentru lichidarea arderii, spălarea si demontarea construcției. In timpul intervenției un pompier a primit traumatisme, fiind preluat la Institutul de Мedicina Urgenta pentru investigații și îngrijiri medicale. Viața acestuia nu este în pericol. Conform IGSU, suprafața estimativa de ardere este de 800 m2. Pompierii lucrează pentru lichidarea deplina a incendiului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente