(video) Parcul tinerilor de la Gotești – o inițiativă ce rămâne, deocamdată, doar vis

Screen Shot 2021-10-22 at 06.47.30
Foto: Centrul Media pentru Tineri

O echipă de tineri din satul Gotești, Cantemir a scris un proiect de amenajare a unui parc – spațiu pentru întâlnirile și evenimentele tinerilor din comunitate. Primăria Gotești a discutat cu tinerii și le-a alocat peste 30 000 de lei, bani ce le-ar fi fost suficienți pentru începerea lucrările pe un teren din centrul localității. La scurt timp, Primăria a direcționat banii spre un alt proiect, iar tinerii au rămas să aștepte un alt an sau o altă sursă de finanțare.

Urmăriți acest video. 

https://youtu.be/xeGNaH_s9pc


Produs realizat de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente