Incendiu la Chișinău. Arde mansarda unui bloc de locuit de la Buiucani

ipiccy_image (7)

Un incendiu a izbucnit în sectorul Buiucani al Capitalei. Mansarda unui bloc de locuit de pe strada Ion Pelivan 17/3 a luat foc. 

UPDATE: IGSU a precizat că, în momentul intervenției, un pompier s-a ales cu traumatisme și a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă, pentru a primi îngrijiri medicale. Ofițerul de presă al IGSU a precizat că acesta se afla în afara oricărui pericol. Au fost arse peste 800 de metri pătrați din mansardă. Pompierii încă lucrează la lichidarea deplină a incendiului.

Autorităților responsabile menționează că, în prezent, la fața locului 70 de pompieri luptă cu focul. IGSU menționează că inițial focul a izbucnit într-un apartament, după care flăcările s-au răspândit.

Potrivit primelor informații focul a izbucnit în interiorul unui apartament de la etajul șase cu răspândire spre mansarda blocului de locuit. „La fața locului după numărul sporit de intervenție au fost trimise 11 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 70 de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație pompierii au creat mai multe sectoare de luptă cu flăcările. În urma incendiului nu au fost raportate victime. Salvatorii lucrează pentru localizarea și lichidarea arderii. Cauza incendiului va fi stabilită de specialiști.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente