image
Sursa foto: border.gov.md

Un bărbat din Hâncești a primit cadou un scuter, însă a rămas fără el la frontieră: Care a fost motivul

Un bărbat de 52 de ani a primit în dar un scuter, însă polițiștii de frontieră l-au indisponibilizat pentru că numărul caroseriei nu coincide cu datele din certificatul de înmatriculare.

Incidentul a fost înregistrat ieri în punctul de trecere Leușeni, când pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a prezentat la controlul de frontieră un șofer moldovean de 52 de ani, domiciliat în raionul Hâncești. Bărbatul se afla la volanul unui automobil ce tracta un autovehicol cu două roți de marcă Tauris, pe care urma să-l înmatriculeze pe teritoriul țării. 

În timpul verificărilor actelor, polițiștii de frontieră au avut unele suspiciuni asupra caracterelor ștanțate pe șasiul scuterului. În urma cercetărilor amănunțite s-a stabilit că anumite simboluri ale codului VIN au fost modificate.

La audieri, proprietarul a declarat că a primit în dar motocicleta de la o rudă din Germania. În ce privește modificarea numărului caroseriei nici nu bănuia. 

În continuare urmează să fie efectuată expertiza tehnică pentru elucidarea circumstanțelor. Mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere Leușeni unde se va afla până la finalul anchetei.

Noutăţile partenerilor

comentarii: