image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Schimbă fotoliul de deputat: Marina Tauber candidează la funcția de primar de Bălți

Partidul „Șor” a desemnat-o pe Marina Tauber în calitate de candidat la funcția de primar al orașului Bălți. Deputata a depus cu puțin timp în urmă actele pentru înregistrarea în cursa electorală. Amintim că azi este ultima zi în care candidații la funcția de primar își pot depune documentele pentru a fi înregistrați în cursa electorală pentru alegerile locale noi din 21 noiembrie.

„Dragi bălețeni, noi știm cum să reconstruim orașul Bălți. Vin dintr-o echipă disciplinată, în spatele căreia este orașul Orhei și multe alte localități. Noi vă putem oferi experiența noastră și eu cu mare plăcere părăsesc Parlamentul ca să fiu alături de Dvs. Nu am de gând să mă întorc în politica mare, pentru că nu am văzut acolo nicio posibilitate de dezvoltare. Acest Parlament nu are viitor, iar inițiativele noastre nu sunt susținute. Sunt recunoascătoare echipei partidului „Șor”, eu cred în victorie și sunt convinsă că voi fi un primar bun ”, a declarat candidata.

Marina Tauber este în prezent deputat în Parlament, aleasă pe lista Partidului „Șor”, în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Înainte de a deveni deputat, Tauber a deținut funcția de primar al comunei Jora de Mijloc, din raionul Orhei.

Marina Tauber a absolvit Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport. În perioada 2013-2016 a făcut masterat în științe politice la Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova. Din 2016, Tauber este vicepreședinte al Partidului „ȘOR”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: