Horoscop 22 octombrie: Cheltuieli neprevăzute și o întâlnire emoționantă

Astrologii întrevăd schimbări în dragoste pentru unii nativi. Aveți grijă la capitolul bani, pot apărea anumite cheltuieli neașteptate.

Foto: obiectivbr.ro

Berbec

În ceea ce îi privește pe Berbecii, vor apărea cheltuieli neprevăzute. Mai ales dacă aveați în plan să faceți o achiziție, suma va fi mai mare decât vă așteptați.

Taur

Taurii sunt destul de irascibili azi și tind să răbufnească din orice. Chiar dacă cei din jur vă înțeleg sau, cel puțin, asta vă zic, reacțiile impulsive vă vor strica imaginea.

Gemeni

Dacă Gemenii se simt judecați, tind să se retragă și să nu mai vorbească cu nimeni. Însă vor fi de scurtă durată aceste episoade, mai ales dacă extrag critica constructivă.

Rac

Racii sunt foarte pasionali în relațiile lor. Nu doar în cele amoroase. Nu trebuie să vă bazați pe ajutorul celorlalți dacă există vă aflați într-o situație delicată, ci să contați pe voi în primul rând.

Leu

Nativii Leu vor avea parte de schimbări în carieră. Asta poate însemna un alt program sau locatie, ba chiar un alt job. Voi aveți parte susținere, nu trebuie să vă faceți griji, dar asta nu va fi pe placul partenerului sau a clienților.

Fecioară

Discuțiile privind o călătorie de lungă durată, le pot dezechilibra pe Fecioare. Asta pentru că deplasarea presupune modificări la serviciu, dar persoana iubită vă sprijină necondiționat.

Vezi continuarea pe SHOK.md.


Pub