(video) „I-am dat vreo două”. Suspectul în cazul bărbatului găsit mort lângă o biserică povestește cum ar fi comis crima

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi omorât un alt bărbat, cadavrul căruia a fost depistat în dimineața zilei de 18 octombrie, sub gardul unei biserici de pe strada 31 August din centrul capitalei. Suspectul a povestit detalii despre cum ar fi comis crima.

Foto: captura ecran

În cadrul investigațiilor la locul faptei, ofițerii de investigație și urmărire penală au stabilit că bănuitul și victima au consumat băuturi alcoolice. Ulterior, între ei s-a iscat un coflict, iar suspectul ar fi omorât victima. 

În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vina.


Pe caz a fost inițiat un dosar penal pentru „omor”. Conform legislației în vigoare, dacă suspectul va fi găsit vinovat, el riscă închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau închisoare pe viaţă.

Cadavrul răposatului a fost găsit la 18 octombrie, în jurul orei 07:30, sub gardul unei biserici de pe strada 31 August din centrul capitalei, de către un trecător care a alertat poliția.

Inspectoratul de Poliție Buiucani solicită ajutorul cetățenilor, pentru a identifica victima.


Pub