Tabăra de toamnă pentru elevi și programe distractive în limba engleză

Sunteți un părinte activ, iar copilul Dvs ar dori să fie implicat în activități interactive și distractive în limba engleză după lecții, în week-end și pe parcursul vacanțelor școlare? 

Foto: AISE

AISE (Academia de Inovare și Schimbare prin Educație) vă propune o serie de programe educaționale în limba engleză pentru elevii cu vârsta 7-13 ani

PROGRAMUL DE VACANȚĂ „AUTUMN ENGLISH FUN”
Galeria foto activități AISE 

În perioada vacanței de toamnă: 25-29 octombrie, în intervalul 8:00-14:00 sau 8:00-18:00 copilul Dvs va fi implicat activ în activități super distractive DOAR în limba engleză (la sediul AISE sau / și online): program academic în prima parte a zilei și excursii și activități în aer liber în a doua jumătate a zilei.

Programul de dimineață include lecții de limba engleză în baza cursului Cambridge corespunzător vârstei, activități creative sub forma de produse artistice: colaje, postere colorate, pictură, modelaj și dramatizare, activități în sala de calculatoare - copiii vor crea animații, benzi desenate, filmulețe în format digital pentru a-și dezvolta competențele digitale necesare pentru o carieră de succes în secolul 21, toate în limba engleză.

PROGRAMUL DE SÂMBĂTĂ „SATURDAY ENGLISH FUN”

În fiecare sâmbătă, în intervalul 9:00-14:00 copilul Dvs va fi implicat activ în activități super distractive DOAR în limba engleză. Pe lângă lecțiile de limba engleză în baza cursului Cambridge corespunzător vârstei, copilul Dvs va participa la activități creative în cadrul cărora va elabora produse artistice: colaje, postere colorate, pictură, modelaj și dramatizare, toate în limba engleză.

Activitățile academice și artistice vor fi diversificate cu o oră de mișcare în ritmuri de ZUMBA, K-Pop, Kids BOP. Programul include activități în sala de calculatoare - copiii vor crea animații, benzi desenate, filmulețe în format digital pentru a-și dezvolta competențele digitale necesare pentru o carieră de succes în secolul 21.

Sediul AISE oferă spațiul necesar pentru respectarea distanței de 1 m între copii, dispune de 2 intrări/ieșiri separate și toate cadrele didactice sunt vaccinate. Spațiile sunt aerisite și dezinfectate după fiecare activitate, la fiecare oră, în conformitate cu recomandările Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

PROGRAM AFTERSCHOOL

În fiecare zi, după lecții, în intervalul 13:00-18:00 sau 14:30-18:00 copilul Dvs va fi implicat activ în activități super distractive, își va face temele fiind ghidat de cadrele noastre didactice și va avea lecții de limba engleză. Pe lângă lecțiile de limba engleză, copilul Dvs va participa la activități creative în cadrul cărora va elabora produse artistice: colaje, postere colorate, pictură, modelaj și dramatizare, toate în limba engleză.

Activitățile academice și artistice vor fi diversificate cu o oră de mișcare în ritmuri de ZUMBA, K-Pop, Kids BOP. Programul include activități în sala de calculatoare - copiii vor crea animații, benzi desenate, filmulețe în format digital pentru a-și dezvolta competențele digitale necesare pentru o carieră de succes în secolul 21.

AISE (Academia de Inovare și Schimbare prin Educație) este o organizație non guvernamentală care oferă o serie de programe educaționale: cursuri de limba engleză pentru elevi, cursuri de limba engleză pentru adulți și cursuri de limba engleză pentru companii, programe afterschool (8-13 ani), programe de weekend în limba engleză (8-13 ani), tabere de vacanță în limba engleză, activități gratuite de dezvoltare profesională și personală în limba engleză desfășurate la Centrul cultural America House Chișinău www.americahouse.md, proiecte educaționale pentru elevii din familii social și economic vulnerabile.

Oficiul AISE este amplasat în centrul capitalei, într-o zonă accesibilă din orice colț al orașului, pe strada Dosoftei 126, mai jos de Universitatea UTM și Librăria „Mihai Eminescu”.

CE SPUN ELEVII NOȘTRI DESPRE AISE?

Vă așteptăm cu drag la AISE!

Academia de Inovare și Schimbare prin Educație
Str. Dosoftei 126
(+373) 78 122 999
www.aise.md


// console.log('no ads situation')