(video) Crimă cu semne de întrebare la Corjeuți: Poliția cere ajutor pentru a stabili identitatea celor care ar fi ucis un tânăr de 34 de ani

Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica doi bărbați care ar fi omorât o persoană acum 3 zile. Aceștia au publicat imagini video cu cei doi suspecți.

Foto: captură video

„În legătură cu necesitatea de serviciu apărută în timpul documentării infracțiunii de omor, care a fost comisă la 17 octombrie în satul Corjeuți din raionul Briceni, se solicită identificarea persoanelor care apar în imaginea video.

În cazul deținerii oricăror informații, stopării sau reținerii acestora, anunțați imediat Poliția la numărul unic de urgență 112 sau 068605702”, au anunțat oamenii legii.

Oamenii legii au fost alertați pe 18 octombrie, în jurul orei 08:20 de o femeie din satul Corjeuți care a comunicat că a depistat cadavrul vecinului, un bărbat de 34 de ani în ograda proprie.

În rezultatul cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că victima avea multiple lovituri cranio-faciale. Persoana decedată locuia într-o ogradă în care sunt două gospodării, a lui și la aproximativ zece metri a mamei sale.

Acesta era divorțat și nu făcea abuz de băuturi alcoolice.

La moment se petrec măsuri de investigație și acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.



Pub