icon

Prim-ministrul Natalia Gavrilița, în dialog cu reprezentanții Guvernului în teritoriu

20-10-2021 12:53
362

O serie de obiective care vizează activitatea reprezentanților Guvernului în teritoriu au fost trasate astăzi în cadrul unei ședințe în format online, cu participarea prim-ministrului Natalia Gavriliță și a șefilor oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat.

 

În vederea constituirii statului de drept – unul dintre angajamentele de importanță majoră a actualului Guvern, premierul a vorbit despre necesitatea intensificării controlului de legalitate al actelor și menținerea unui dialog sistematic cu reprezentanții APL.  

 

Natalia Gavrilița a încurajat reprezentanții Cancelariei de Stat în teritoriu să demonstreze o abordare proactivă și să dea dovadă de mai multă implicare în soluționarea problemelor cetățenilor, menționând că aceștia reprezintă veriga de legătură între administrația publică locală și Guvern: ”Am încredere în profesionalismul și corectitudinea Dvs și vă îndemn să fiți implicați în problemele cetățenilor și să veniți cu soluții. Totodată vă rog să asigurați eficientizarea mecanismului de coordonare a serviciilor publice desconcentrate”, a menționat șefa cabinetului de miniștri. 

 

Totodată, premierul a vorbit despre importanța monitorizării respectării deciziilor CNESP în teritoriu, efortul comun în depășirea crizei pandemice fiind unul esențial. La final, Natalia Gavrilița a mulțumit șefilor oficiilor teritoriale pentru un dialog deschis și a reiterat importanța unei colaborări constructive. 

 

Menționăm, Cancelaria de Stat are în subordine 10 oficii teritoriale la: Bălți, Comrat, Căușeni, Chișinău, Cahul, Edineț, Hâncești, Orhei, Ungheni și Soroca. 

Agenda publică

Martie 2024

L M M J V S D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31