image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo face legea la Manchester United! Antrenorul pe care i l-a cerut de urgență în locul lui Solskjaer

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a revenit cu surle și trâmbițe la Manchester United, dar portughezul întâmpină deja dificultăți la gruparea engleză.

De la meciul cu Newcastle, în care și-a anunțat revenirea pe Old Trafford printr-o dublă, Manchester United nu a mai câștigat decât două din cele șapte partide jucate.

Faptul că lusitanul își dorește în continuare să câștige cât mai multe trofee este deja cunoscut, iar parcursul recent al lui Manchester United nu îl ajută deloc în acest sens. Recent, au apărut informații conform cărora vârful ar fi nemulțumit de actualul său antrenor, Ole Gunnar Solskjaer, și că și-ar înlocuirea acestuia.

Conform jurnalistului spaniol Eduardo Inda, citat de publicația britanică Express, Ronaldo ar fi discutat la începutul acestei luni cu conducerea "diavolilor roșii" și i-ar fi cerut să îl aducă pe Zinedine Zidane, antrenor cu care a avut o relație extraordinară la Real Madrid și sub comanda căruia a cucerit mai multe trofee.

"Zidane poate să aibă echipa pe care și-o dorește. Este o opțiune care a apărut în pauza competițională. L-a vrut și Newcastle, dar în perioada cu meciurile naționalelor, a fost sunat de Manchester United, pentru a-l înlocui pe Solskjaer. Persoana care a garantat pentru el și care l-a recomandat conducerii este Cristiano Ronaldo", a spus ibericul.

Presa din Anglia scrie că relația dintre Solskjaer și Ronaldo este tot mai rece, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur fiind nemulțumit atât de felul în care joacă echipa, cât și de faptul că a fost ținut rezervă cu Everton. Mai mult, CR7 este deranjat și de atitudinea managerului, care l-a obligat în două rânduri să meargă și să-i aplaude pe fani.

Pe de altă parte, și Solskjaer așteaptă mult mai mult de la Cristiano Ronaldo. În meciul cu Leicester, portughezul a avut un singur șut pe poartă și încă unul blocat. A atins mingea de 38 de ori și a pierdut posesia în 5 rânduri. Super vedeta nu a reușit să înscrie în ultimele două meciuri jucate pentru Manchester United.

Noutăţile partenerilor

comentarii: