Din politică în afaceri. Igor Dodon a plecat astăzi la Moscova, unde se va întruni cu mai mulți șefi de companii

Igor Dodon a anunțat astăzi că pleacă în vizită de lucru la Moscova, în calitate de președinte al Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”. „Pentru următoarele zile deja am planificate mai multe întrevederi importante cu șefii unor companii mari”, scrie în postarea sa liderul PSRM, Igor Dodon.

Foto: UNIMEDIA

„În calitate de președinte al Asociației Obștești „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, întreprind o vizită de lucru la Moscova în scopul stabilirii unor contacte cu parteneri de afaceri.

Pentru următoarele zile deja am planificate mai multe întrevederi importante cu șefii unor companii mari de stat și companii private despre rezultatele cărora voi veni suplimentar cu informații”, arată postarea publicată de Igor Dodon pe Facebook.

Fostul șef de stat, liderul PSRM, Igor Dodon, a anunțat pe 18 octombrie 2021 că își dă demisia din funcția de deputat întrucât nu se regăsește în actualul Parlament.

Liderul socialiștilor a spus că va conduce Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova și Federația Rusă, prin care va încerca să atragă proiecte investiționale în Republica Moldova.

De asemenea, Igor Dodon a anunțat că PSRM ar putea lichida funcția de președinte de partid și acesta va fi condus de un comitet și un secretar.

Toate deciziile ar urma să fie discutate și adoptate la congresul din 18 decembrie al formațiunii.


Pub