Mihai Popșoi: Doamna Sandu este cu adevărat, într-un sens, liderul nostru neformal și noi ne mândrim. Avem o colaborare strânsă pe toate direcțiile

Deși a plecat de la conducerea Partidului Acțiune și Solidaritate de aproape un an de zile, Maia Sandu continuă să coordoneze activitatea foștilor săi colegi. A recunoscut-o și deputatul Mihai Popșoi, la o emisiune de la RTR Moldova.

Foto: UNIMEDIA

„Într-un sens da. E păcat să ascundem, noi comunicăm și conlucrăm foarte strâns pe linia parlamentară și cea guvernamentală. Muncim ca instituțiile să aibă un singur scop - de îmbunătățire a vieții cetățenilor. Doamna Sandu este cu adevărat, într-un anumit sens, liderul nostru neformal și noi ne mândrim cu acest lucru”, a declarat Mihai Popșoi.

Totodată, PAS se pregătește de congresul formațiunii, amânat deja de câteva ori din cauza pandemiei de Covid-19. Acesta ar urma să se desfășoare în primăvara anului viitor, iar actualul lider interimar PAS, Igor Grosu, a anunțat că va candida la funcția de președinte al formațiunii. Deocamdată nu există și o altă candidatură anunțată.

Maia Sandu a renunțat la calitatea sa de membru de partid și președintă PAS odată cu alegerea sa în funcția de șefă a statului, după scrutinul desfășurat pe 15 noiembrie 2020.


Pub