(video) Rizea se vrea în locul lui Usatîi: A anunțat că va candida la Bălți din partea NOI

Fostul deputat român, Cristian Rizea, care a fugit din România, după ce a fost condamnat la peste patru ani de închisoare, anunță că va candida la alegerile locale din Bălți. Acesta a menționat astăzi că va candida din partea partidului NOI și că a depus actele în acest sens.

Foto: captură video

„Da, stimați cetățeni ai RM și de la Bălți, Rizea vine să facă ordine și aici în Bălți, pentru că Moldova are nevoie de schimbare. 

Alături de colegii mei de la partidul NOI își dorește să schimbe în bine RM, începe și intră în bătălia de aici de la alegerile din 21 noiembrie, din Bălți. Dacă vreți să schimbăm ceva, trebuie să o facem politic, iar asta nu vom putea ajungând într-o administrație locală. E singura speranță pentru a reîinnoi Moldova”, a declarat Rizea.


Pe 21 noiembrie, 15 localități din țară își vor alege primarii. Fotoliul edilului de Bălți a devenit liber după ce primarul Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, și-a dat demisia, nemulțumit de rezultatele alegerilor parlamentare din 11 iulie 2021, în cadrul căruia a acumulat puține voturi în municipiul pe care îl conducea și nu a acces în forul legislativ.

În cursa locală de la Bălți vor mai lupta candidatul PAS, Boris Marcoci, candidatul independent, Nicolae Grigorișin, membrul PACE, Nelu Straciuc, fosta deputată a Platformei DA, care a părăsit de curând formațiunea, Arina Spătaru și Alexandr Nesterovschi, candidatul BCS.


Pub