Breaking News

image
Sursa foto: om.nl

Captură uriașă de cocaină în portul Rotterdam: Aproape 2 tone de droguri, ascunse în cărbune, furaje și îmbrăcăminte

Autoritățile vamale din Olanda au descoperit și capturat, în ultima săptămână, o cantitate uriașă de cocaină în portul Rotterdam, venită din mai multe țări din America Latină. Ultima captură, de 520 kilograme de droguri, în valoare de 39 de milioane de euro, era ascunsă în saci, într-un transport de bagaș, un produs rezidual rezultat după procesarea trestiei de zahăr.

Vineri noaptea, au fost descoperite 520 de kilograme de droguri într-un container care provenea din Brazilia, conform procuraturii din Rotterdam. Cocaina, cu o valoare de piaţă de 39 de milioane de euro, era ascunsă într-un produs rezidual din trestie de zahăr folosit ca hrană pentru vite, care urma să fie livrat unei companii din oraşul Manchester din Regatul Unit.

Anterior, vameșii olandezi au mai descoperit 712, 470 și 115 kilograme de stupefiante în trei capturi separate de-a lungul acestei săptămâni. Aceste capturi proveneau din Guatemala și Columbia și erau ascunse în transporturi de îmbrăcăminte sau cărbune, scrie digi24.ro.

Noutăţile partenerilor

comentarii: