Horoscop: Gemenii trebuie să aibă grijă la comunicare, iar intuiţia îi poate încurca astăzi pe Raci

Nu au nevoie să se prefacă față de nimeni. Pentru ei, totul trebuie să fie logic, simplu și natural. Sunt semne de Pământ care apreciază caracterele deschise și conversațiile directe. Nu se ascund în spatele declarațiilor false și nici nu lasă loc de întors. Când vor să afle ceva, întreabă în mod direct și așteaptă un răspuns sincer, deși sunt persoane suficient de discrete, scrie SHOK.md cu referire la observatornews.ro

Foto: GettyImages

Horoscop 16 octombrie 2021 Berbec

BERBECII trebuie să studieze foarte bine pentru un hobby de care sunt foarte pasionaţi. Astrele nu vă garantează că veţi câştiga bani din asta, ci, din contră, s-ar putea să cheltuiţi mai degrabă.

Horoscop 16 octombrie 2021 Taur

TAURII au parte de susţinere necondiţionată din partea persoanei iubite. Mai ales dacă plănuiţi ceva schimbări, poate chiar privind imaginea voastră.

Horoscop 16 octombrie 2021 Gemeni

Nativii GEMENI trebuie să aibă grijă la comunicare. Iar dacă aveţi o călătorie pe lista de activităţi, fiţi conştienţi că veţi neglija tot ce ţine de locuinţă.

Horoscop 16 octombrie 2021 Rac

Intuiţia îi poate încurca pe RACI. Ţineţi cont de faptul că nu este o zi bună să vă împrumutaţi.

Horoscop 16 octombrie 2021 Leu

Dacă LEII sunt implicaţi într-o relaţie care nu pare de viitor, dar se simt bine în compania acelei persoane, este un moment bun să reanalizeze totul. Chiar şi cei singuri pot reflecta asupra planului amoros.

Horoscop 16 octombrie 2021 Fecioară

FECIOARELE nu au deloc chef să îşi îndeplinească atribuţiile casnice, aşa că o deplasare le va scoate din rutină.

Citește continuarea pe SHOK.md


Pub