(video) Vocea de cristal din Găgăuzia. O tânără din Comrat a lăsat mască jurații de la Superstar: „Este cel mai mare da pe care l-am dat vreodată”

O nouă apariție superbă din Găgăuzia la Superstar. De această dată, o tânără de 18 ani din Comrat a lăsat mască jurații de la Superstar și a mers în etapa următoarea cu 4 de „da”. Smiley i-a spus că locul său este într-un studio, iar Carlas a numit-o everestul în acest concurs.

Foto: captură video

Pasiunea pentru muzică o are de mic copil. Mama sa este profesor de canto și spune că aceasta este cea care a învățat-o tot ce știe. A crescut cu muzica în casă și acum cântă la evenimete private și alte concursuri muzicale. Tatăl sau este contabil și o susține în pasiunea sa, însă și-ar dori că fiica sa aibă un job stabil. La 6 ani a cântat prima oară pe o scenă.

Reacția juriului a venit de la primele note cântate.

„Cristal, zici că e pe CD”, a spus Smiley. „Ea cânta radio acum”, a spus Carlas.

După ce s-a terminat piesa, Smiley i-a propus să meargă la studio, Carlas a spus că „are totul”, referindu-se la note, sensibilitate, iar Raluka i-a zis că a cântat perfect.

„A rupt-o pe sensibilitate”, a adăugat Moga.

Și alți moldoveni au evoluat ieri la Superstar.

Diana Guțu cântă într-o trupă de evenimente private și, ca să își rotunjească veniturile, s-a angajat și ca Event Manager și organizează nunți. De muzică s-a apucat după liceu, deși ea se pregătea intens să dea la facultatea de medicină.

Smiley a spus că timbrul vocii seamănă cu cel al Ralukăi, iar Carlas a spus că îi era dor de o voce de femeie.

Vedeți aici momentul:

O altă voce din Republica Moldova a venit de la Chișinău. Maria Palii are 16 ani, este din Chișinău și studiază la Liceul Teoretic Vasile Lupu. Face în particular cursuri de canto și speră să intre la conservator în viitorul apropiat. A fost dusă de către mama sa să facă muzică atunci când avea 5 ani. De atunci a început să studieze non-stop.

O altă tânără originară din Bălți a ajuns la Superstar. Mădălina Gaivas este originară din Bălți, dar locuiește în Iași unde studiază kinetoterapie și motricitate pecială. Cântă de la 10 de ani, a fost pe la diverse concursuri și evenimente, dar nu televizate. Are o formație cu care cânta la evenimente. Este pasionată de muzică etno, dar cântă cu bucurie orice gen.



Pub