image
Sursa foto: Profimedia

McGregor și-a luat o "navă spațială" de 3,5 milioane de euro! Cum arată "Supermașina Apelor" și ce dotări are iahtul de lux

Conor McGregor (33 de ani) a pierdut ultimele două lupte prin knockout tehnic, dar irlandezul nu pare prea afectat.

Fostul campion mondial din MMA a fost declarat de publicația Forbes cel mai bine plătit atlet al anului 2021, având în total o avere aproximată la 160 de milioane de euro.

Ultima achiziție a excentricului sportiv este un iaht de lux, realizat de producătorul italian Lamborghini în colaborare cu Tecnomar, în valoare de circa 3,5 milioane de euro. Conform publicației belgiene 7sur7, modelul numit "Tecnomar pentru Lamborghini 63" are 19 metri, 4,000 de cai putere, cântărește 24 de tone și poate atinge o viteză maximă de 111 km/h.

Irlandezul s-a deplasat personal în Italia pentru a-și putea ridica noua jucărie, denumită și "Supermașina Apelor". McGregor a cheltuit și 500,000 de euro pentru a o personaliza după gusturile lui. Printre altele, atletul a ales ca nuanța predominantă să fie verde, în cinstea țării sale.

McGregor mai deține un iaht de lux, "Prestige 750", cotat la 3 milioane de euro, pe care l-a pus la vânzare pentru a cumpăra un local în țara sa natală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: