image
Sursa foto: Jurnal.md

Alexandru Stoianoglo, la Curtea de Apel: „Soția mea nu are nimic; Nu am avut relații ostile cu nimeni”

Alexadru Stoianoglo a făcut declarații pentru presă astăzi la Curtea de Apel Chișinău, cât timp magistrații au fost în deliberări.

Stoianoglo a declarat că soția sa nu este implicată în nici o schemă infracțională și că el nu este o persoană conflictuală, și nu este în relații ostile cu nimeni.

„Nu am avut niciun conflict. Nu sunt o persoană conflictuală. Soția mea nu are nimic cu faptele care au fost expuse. Eu sunt o persoană serioasă. Soția mea nu a fost în Ucraina câțiva ani. Ce are soția mea cu asta? Nu am avut relații ostile cu nimeni. Nu a fost decizia mea”, a menționat Alexandru Stoianoglo.

Procurorul general suspendat a comentat și relația pe care a avut-o cu actualul procuror general interimar, Dumitru Robu.

„Nu am avut niciun conflict sau confruntări cu Dumitru Robu. În perioada în care el activa eram chiar satisfăcut de activitatea dumnealui”, a spus Stoianoglo.

Procurorul general suspedat a vorbit și despre reținerea procurorul general adjunct suspendat, Ruslan Popov. Potrivit lui, în privința lui Ruslan Popov a fost făcută o crimă. Stoianoglo a comentat și faptul că mai mulți procurori și-au depus cererea de demisie din cadrul procuraturilor în care activau.

„Plecărea din procuratură este decizia fiecăruia. Cine pleacă din Procuratură? Cei mai buni, pregătiți, integri. Comunicați cu procurorii din teritoriu, din Chișinău, să vedeți care a fost până acuma climatul”, a conchis Stoianoglo.

Noutăţile partenerilor

comentarii: