(video) CSP a ales în ședință închisă noi membri în colegiile din subordine și a numit șefi interimari la PA și PCCOCS

Consiliul Superior al Procuraturii s-a întrunit, astăzi, într-o nouă ședință. Pe ordinea de zi au figurat mai multe subiecte, printre care și proba de interviu pentru candidaţii la funcţia de membru în colegiile din subordinea Consiliului Superior al Procurorilor din rândul reprezentanților societății civile, dar și numirea conducerii Procuraturii Anticorupție și PCCOCS.

Foto: UNIMEDIA

16:50 CSP a anunțat cine a câștigat concursul pentru funcţia de membru în colegiile din subordinea Consiliului Superior al Procurorilor din rândul reprezentanților societății civile.

16:40 CSP a numit un nou procuror șef și adjunct interimar la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). Este vorba despre Sergiu Russu - șef interimar al PCCOCS și Vladislav Bobrov, adjunct interimar.

16:30 CSP a decis că interimatul funcției de șef al Procuraturii Anticorupție va fi asigurat de Elena Cazacov, iar Ion Munteanu va ocupa funcția de șef-adjunct. 

14:50 Ședința CSP continuă, ore în șir, după ușile închise. Repezentanta Consiliului a declarat, pentru UNIMEDIA, că ședința nu este publică deoarece se evită, astfel, „scurgerea de informații”, așa cum întrebările în cadrul probei de interviu pentru candidaţii la funcţia de membru în colegiile din subordinea Consiliului Superior al Procurorilor din rândul reprezentanților societății civile sunt aceleași pentru toți candidații.

10:25 În aceste clipe are loc proba interviu pentru candidaţii la funcţia de membru în colegiile din subordinea CSP din rândul reprezentanților societății civile.

10:20 Vasile Bolea a venit la ședință pentru a afla când va fi examinată sesizarea împotriva lui Furtună, depusă la CSP acum 3 zile.



Pub