LG: OLED WEEK - o săptămână întreagă cu reduceri la OLED TV

E momentul perfect să-ți schimbi televizorul tău vechi pe unul uimitor! În perioada 9 – 17 octombrie se va desfășura LG OLED WEEK – o săptămână întreagă cu reduceri la OLED TV.

Foto:

Să privești imagini frumoase la televizor nu mai este un lux. Este o necesitate. LG OLED WEEK este ocazia potrivită să descoperi LG OLED. Un televizor ca niciun altul.


Acum ai cel puțin 5 motive să-ți iei OLED TV:

  1. Calitatea imaginii este ca la cinematograf

Nu exagerăm. Televizorul LG OLED poate produce peste un miliard de culori! Cu ajutorului lui vei trăi experiența cinematografică exact așa cum au gândit-o producătorii de film. Acuratețea culorilor și rata contrastului fără egal te vor transporta în lumea filmului.

  1. Negrul este perfect, iar contrastul infinit

Tehnologia incredibilă a televizorului LG OLED a făcut imposibilul posibil. Panourile televizorului OLED generează imaginea și o iluminează simultan în mod direct. Milioane de pixeli individuali se aprind și se sting în mod independent, pentru crearea unui contrast infinit care produce negrul perfect.

  1. Te bucuri de o adevărată paletă de culori

Când vorbim de OLED, vorbim și de culori originale. Agenția globală de testare Intertek, cu sediul în Regatul Unit, a confirmat că ecranele LG OLED oferă o fidelitate a culorilor de 100%. Acest lucru înseamnă că toate culorile de pe ecran redau cu fidelitate culorile imaginii originale.

  1. Emoțiile sunt la cote maxime

Trăiește marele meci de parcă ai fi acolo. Bucură-te de concertul artistului preferat de parcă ar fi în fața ta. Cu LG OLED TV te vei simți în mijlocul acțiunii. Procesorul puternic și culorile vii contribuie la crearea unei atmosfere de neuitat, chiar în living-ul tău.

  1. Ai șansa să profiți de 15% reducere

Casa ta merită un televizor OLED. De aceea, nu rata LG OLED WEEK! Vino în magazinele partenerilor noștri: Maximum, Bomba, Enter, Darwin și prinde cele mai tari oferte la OLED TV.

Valabil doar în perioada 9 – 17 octombrie.

LG Facebook
LG Instagram


// console.log('no ads situation')