(video) „Du-te băi în... ești un prost!” Un tânăr din Bălți, prins beat criță la volan, s-a ales cu dosar penal și un picior rupt

Echipajul de reacționare operativă din cadrul Inspectoratului de poliție Bălți, aflându-se în misiune de serviciu, a observat pe o stradă din municipiul Bălți un automobil Ford Mondeo, care se deplasa haotic pe traseu. La cerința colaboratorilor de poliție de a stopa automobilul, șoferul inițial a refuzat, însă după mai multe solicitări, automobilul a staționat.

Foto: Captură video

Când oamenii legii s-au apropiat de automobil pentru a verifica actele au constatat că, atât șoferul de 30 de ani, locuitor al raionului Fălești, cât și pasagerul de 49 de ani din Bălți erau în stare avansată de ebrietate.

La solicitările legale ale polițiștilor să prezinte actele și să fie testat cu alcooltestul, ambii bărbați din automobil au devenit agresivi, totodată pasagerul coborând din automobil a aplicat o lovitură în regiunea feței unuia din membrii echipajului de poliție. În timpul aplicării loviturii, bărbatul fiind în stare avansată de ebrietate s-a dezechilibrat și a căzut, fracturându-și piciorul, arată comunicatul emis de polițiști.

Pentru a nu i se documenta acțiunile ilegale, acesta a telefonat imediat la numărul 112 comunicând, că ar fi fost bătut de polițiști.

La fața locului a fost solicitată intervenția echipajului medical, care a acordat ajutorul medical necesar atât pasagerului agresiv, cât și membrului echipajului de reacționare operativă, care a fost lovit în regiunea feței.

Pe cazul dat, în privința șoferului automobilului, a fost inițiată o cauză penală pentru refuzul de la testarea alcoolscopică, dar și o cauză penală în privința pasagerului agresiv, pentru violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere.


Pub