Reacția lui Litvinenco, după ce BCS a înaintat o moțiune împotriva activității sale

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție, după ce Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a înaintat o moțiune simplă asupra activității sale. „Pe fond – voi vedea ce mi se impută și voi răspunde punctual la totul”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Văd că socialiști și comuniști au înaintat împotriva mea moțiune simplă la Parlament. Ce să zic? Evident că, deoarece este un instrument constituțional, îi voi da curs așa cum prevede legea. Pe fond – voi vedea ce mi se impută și voi răspunde punctual la totul.

Dar dincolo de toate, precum am mai spus, drumul spre o justiție dreaptă și o luptă veritabilă împotriva corupției nu va fi ușor. Tare mulți au fost, sunt și vor fi împotrivă. Pentru că au ce pierde. Dar pe mine nu mă interesează ce vor pierde politicienii alungaţi de la guvernare pentru că şi-au bătut joc de ţară decenii întregi. Pe mine mă interesează ceea ce-și doresc majoritatea cetățenilor acestei țări. Și anume un stat puternic, cu instituții funcționale, unde cei care fură de la oameni să fie deferiți justiției. Și voi face anume ceea ce-și doresc cetățenii. Punct!”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a înaintat o moțiune simplă asupra activității ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco. Anunțul a fost făcut de către deputatul Blocului, Vasile Bolea, care a precizat că moțiunea este motivată de subordonarea politică a justiției, iar „PAS a făcut tot posibilul să subjuge justiția independentă”.


Pub