(video) „Chișinău, ești cu adevărat un oraș frumos”. Ambasadorul britanic dezvăluie trei dintre locurile preferate din capitala noastră

De Ziua Orașului Chișinău, ambasadorul Marii Britanii în Republica Moldova, Steven Fisher, a venit cu un mesaj de felicitare inedit. Diplomatul a prezentat un tur personalizat al locurilor sale preferate din capitală.

Foto: captura ecran

„Chișinău, ești cu adevărat un oraș frumos. Îți doresc ție și locuitorilor tăi energie, pace și un viitor prosper! La mulți ani, Chișinău!”, a menționat ambasadorul Regatului Unit la Chișinău.

Totodată, Steven Fisher a făcut un tur la trei dintre locurile sale prefereate din capitala Moldovei și pe care le vizitează cu drag.

„Bulevardul Ștefan cel Mare, monumentul lui Ștefan cel Mare și Parcul central pentru mine spun multe despre povestea lungă a orașului. În acest parc mă bucur foarte mult să vin în timpul liber, să savurez o cafea și să mă întâlnesc cu prietenii. Prima dată am fost în acest parc în anul 1999 și acum îmi place foarte mult să vin aici, să savurez o cafea și atmosfera orașului”, a menționat ambasadorul, despre prima destinație.

A doua destinație a fost un muzeu. „Îmi plac foarte mult muzeele și arhitectrura orașului Chișinău. Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală se deosebește prin arhitectura sa unică. Este o destinație must see pentru fiecare care vizitează Chișinăul”, a precizat Steven Fisher.

A treia destinație a fost tot un parc. „Parcul Valea Morilor, inima orașului Chișinău. Acesta a fost primuol parc pe care l-am descoperit când am venit la Chișinău, în calitate de ambasador. Este un parc mare, liniștit, frumos. Mă bucur foarte mult să vin aici să alerg dimineața”, a spus diplomatul.

Ambasadorul a urat capitalei și chișinăuienilor „energie, pace și un viitor prosper”.


Pub