Cinci oameni au fost uciși și alți doi au fost răniți de un danez de 37 de ani, înarmat cu un arc, în Norvegia

Un bărbat înarmat cu un arc și săgeți a ucis cinci persoane și a rănit alte două, miercuri, la Kongsberg, în sud-estul Norvegiei, a anunțat poliția norvegiană care a arestat un suspect, transmite digi24.ro, cu referire la AFP și Reuters.

Foto: Profimedia Images

Poliția norvegiană a arestat un danez de 37 de ani, suspectat a fi autorul unui atac cu arc și săgeți care a făcut cinci morți și doi răniți miercuri la Kongsberg, în sud-estul Norvegiei, anchetatorii neexcluzând până în prezent o motivație teroristă notează AFP.

Suspectul, arestat la scurt timp după incident, este un cetățean danez de 37 de ani care locuiește în Kongsberg, a anunțat poliția norvegiană într-un comunicat publicat în cursul nopții de miercuri spre joi.

„Am decis să confirmăm această informație, deoarece există multe zvonuri care circulă pe rețelele sociale în jurul autorului atacului, unele persoane implicând persoane care nu au legătură cu faptele grave comise”, a adăugat poliția.

Mai devreme, un responsabil al poliției locale, Oyvind Aas, făcuse cunoscut într-un briefing de presă că au murit cinci persoane și alte două au fost rănite.


Pub